Nieuws vanuit het wedstrijdsecretariaat

Radiostilte is voorbij.

Rene

Eind maart was er plotseling radiostilte vanuit het wedstrijdsecretariaat. Geen berichten en ook op Facebook werd het stil. Wat is er aan de hand. De meeste leden waren snel op de hoogte, ik was getroffen door het Corona-virus en binnen 20 minuten na het bezoek huisarts lag ik in het ziekenhuis.

Mijn – achteraf gezien – zware (wed)strijd was begonnen. Na een IC-opname in coma aan de beademing heeft mijn lichaam deze strijd kunnen winnen.Na een week op zaal en daarna naar het revalidatiecentrum mocht ik 1 mei naar huis om positief naar de toekomst met het gezin herenigd te worden. Wat waren we allemaal blij en gelukkig. Voor het hele verhaal lees dit.

Bedankt!

Vanaf deze kant wil ik iedereen bedanken voor de vele lieve berichtjes, kaarten en bloemen dit heeft mij en het gezin enorm gesteund. Vanaf afgelopen week ben ik weer wat zaken op aan het pakken en ben blij dat het wedstrijdsecretariaat met ingang van heden is uitgebreid met Annemieke van Vliet, samen gaan we deze kar trekken. Tijdens mijn afwezigheid heeft de CTZ gelukkig wat taken waargenomen, waarvoor dank.

Teams

De teams zijn ingeschreven voor het komend seizoen. Uiteindelijk 29 teams, de HS1 komt weer uit in de Eerste Divisie en de DS1 in de Tweede Divisie. Ook de HA1 gaan landelijk spelen op Divisie-niveau. Verder zijn er aardig wat verschuivingen in de breedtesport doorgevoerd. Zie voor de voorlopige pouleindeling. Hier zullen alle updates verschijnen zodra deze bekend zijn.

Ook het jaarprogramma met westrijden vanuit NHV is bekend, zodat je kunt kijken wanneer wedstrijden gepland staan. Nu ook Beach en F-jeugd. Hier kan je rekening meehouden met je vakantieplanning.

Voorts is er afgelopen weken hard gewerkt aan de Commissie Scheidsrechterszaken en ook hier komt de nodige uitbreiding. Hopelijk kunnen we de ingezette lijn van het afgelopen jaar doorzetten, zodat er veel scheidsrechters de (thuis)wedstrijden kunnen gaan fluiten en ook goed begeleid gaan worden.

Ter afsluiting voel ik mijzelf heel trots en gelukkig dat ik weer gezond en positief de toekomst samen met jullie kan ingaan, hoe anders had het kunnen lopen.

Mochten er vragen of wensen zijn laat het gerust weten via de bekende formulieren, app of e-mail.