Nieuws vanuit het wedstrijdsecretariaat – augustus 2020

Hoera we mogen weer !

Dit is een veel gehoorde kreet, lekker op vakantie geweest en uitgerust aan de competitie beginnen.

Hoewel, dit jaar is het wel even iets anders dan andere jaren. Mogelijk een vakantie dicht bij huis of helemaal niet.

Maar toch. Achter de schermen is er heel veel werk gestoken om het programma rond te krijgen en allerhande zaken uit te rollen. Was er in maart een plotselinge stop voor spelers en teams, bij het wedstrijdsecretariaat ging het vol gas door, teaminschrijvingen, planning wedstrijden, inhuren lokaties en niet te vergeten het vullen van de teams met alle namen.

Zeker met de vele mutaties was dit een hele klus. Komende week zaterdag 5 september gaan we weer los, en hoe. In de zaal het Klaverblad toernooi, zaterdag de Dames en zondag de Heren.

Buiten start de F1 thuis om 10.00 tegen Hellas F2. Onze selecties HS1 en DS1 spelen in de zaal, waarbij HS1 in de 1e divisie uit zal komen en de DS1 in de 2e divisie. De jongen HA1 zullen dit seizoen ook landelijk spelen in de jeugddivisie. tevens zal de DS1 en HA1 voor de landelijke Beker gaan strijden.

Natuurlijk is er veel geregeld zoals wedstrijden, scheidsrechter, kantine, noem maar op. Maar wij vragen in deze bijzondere periode ook een gepaste inzet van jullie, het is immers nog steeds coronatijd.

We zijn heel blij dat de bond NHV toestemming verleend om te mogen sporten maar graag wijzen wij op het protocol voor wedstrijden. Deze is te vinden op de site. Oliveo werkt nu met 2 protocollen, 1 voor de trainingen, contactpersoon hierbij is Erik en 1 voor de wedstrijden waarbij René de contactpersoon is.

Om alles in goede banen te laten verlopen, zeker het drukke eerste weekend verzoeken wij een ieder de aanwijzingen op te volgen. Neem bij vragen direct contact op met de desbetreffende contactpersoon.

Om een goede start te maken van het seizoen zal er voor de coaches en mentoren op dinsdag 1 september vanaf 20.00 een Kick-Off meeting gegeven worden met alle ins- en outs rondom de Competitie.

Wij wensen iedereen een heel leuk, sportief en gezond seizoen toe en hopelijk een paar mooie kampioenschappen.