Nieuws vanuit het wedstrijdsecretariaat – juni 2020

Hoewel er, naast de aangepaste trainingen nagenoeg geen handbal wordt gespeeld, zeker voor de competitie is er op administratief gebied veel werk verzet. Niet alleen door de bond (NHV) maar ook door Oliveo.

Zo zijn de pouleindelingen voor het komende seizoen 20/21 voor de Zaal definitief (er komt nog 1 wijziging, aanvulling DB3) en het Veld zal rond 10 juni verschijnen.

Ook de Wedstrijdstrijdkalender is gevuld en staan allemaal op onze website onder wedstrijdzaken.

Ons DS2 team is inmiddels gepromoveerd naar de 1e Klasse, vanaf onze kant de felicitaties en veel succes het komende seizoen.

Verder zullen de F-teams dit seizoen nog in competitie vorm gaan spelen in plaats van Toernooivorm. Dit jaar is de overgangsperiode. Vanaf het seizoen 21/22 zal dit aangepast worden.

Hopelijk zal het RIVM en de regering het mogelijk maken om het seizoen tijdig te kunnen starten. Zoals het er zich nu laat uitzien kunnen we daarop rekenen. Hou ieder geval de berichtgeving op onze site en de Handbal App in de gaten via deze media zullen we alle relevante info vermelden.

Graag willen we hierbij alvast informeren dat er medio augustus de jaarlijkse Kick-Off meeting voor het kader gehouden zal worden, dit is voor zowel de jeugd alsook de senioren. De exacte datum horen jullie nog.

Tijdens deze meeting zal de laatste info vanuit NHV bekend gemaakt worden met betrekking tot de komende Competitie en uiteraard hoe wij jullie als Competitie- en Wedstrijdzaken jullie hierbij kunnen ondersteunen.

Tenslotte willen we hierbij nogmaals benadrukken dat het goed is om zo snel mogelijk je certificaat voor HandbalMasterz te behalen. Inloggen op de site kan via je inloginfo die je gebruikt voor de App.

Heb je problemen? Stuur een bericht naar het Wedstrijdsecretariaat via het formulier op onze site. Voor alle spelende jeugd vanaf de A-teams is dit verplicht (dus ook een B speler die in de A mee gaat spelen, al is het maar voor 1 keer). Daarnaast dienen alle coaches en Teamverantwoordelijke vanaf de C-teams hierover te beschikken.

Rest ons jullie een hele goede en zonnige vakantie te wensen.