Nieuws vanuit het wedstrijdsecretariaat – september 2020

De competitie loopt. Veel teams hebben er al twee of meer wedstrijden opzitten. Standen komen in zicht, punten rollen binnen en met wat geluk staat er op elke wedstrijd een goede scheidsrechter.

Hoe mooi kan het handbal zijn. Lekker genieten op het veld of langs de lijn, voor de HA1 en HS1 in de zaal en publiek op de tribune. Onze DS1 mogen dit weekend starten, zo is iedereen lekker bezig. Achter de schermen houden we onze adem in, blijft alles goed gaan komt er niet teveel publiek, blijft iedereen gezond?

Wedstrijden & Waakzaam

Laten we waakzaam en voorzichtig blijven. Afgelopen week hebben ook onder de Oliveo leden de eerste besmettingen plaatsgevonden en zijn teams uit voorzorg thuis gebleven. Wedstrijden worden op het laatste moment verschoven of afgezegd. Hierdoor is er extra druk bij het wedstrijdsecretariaat. Corona houdt ons bezig. Laten we daarnaast vooral blijven genieten van al het mooie dat handbal ons geeft.

DA1 in topklasse

Zo is er deze week bekend geworden dat onze DA1 in de topklasse mag gaan spelen. Een zware poule maar ze hebben er zin in. Veel succes meiden (en begeleiding)! De eerste wedstrijd staat gepland op zondag  25 oktober thuis tegen DSS DA1 uit Heemskerk, publiek is welkom maar reserveren als toeschouwer is straks wel verplicht. Vol=vol.

Deze stap kon mede mogelijk gemaakt worden doordat binnen Oliveo Handbal dit seizoen twee Oliveo scheidsrechters voor hun bondsdiploma gaan. Ook jullie veel succes en plezier in het veld of de zaal, Danny en Kim. Mooie ontwikkelingen.

Nog een paar weken en het veldseizoen is al weer gedaan, op naar de zaal. De eerste wedstrijden staan gepland op zaterdag 24 oktober.