Nieuws vanuit het Wedstrijdsecretariaat

De laatste maand van het handbalseizoen is aangebroken, voor de meeste onder ons nog een paar competitiewedstrijden en dan richting het kamp en/of de welverdiende vakantie.

Uiteraard zijn er nog trainingen te volgen en niet te vergeten de halve finales van de Ruud Adema Bokaal, de dames C1, B1 en A1 strijden op woensdag 5 juni om een plek in de finale welke op 23 juni bij Snelwiek gespeeld zullen worden. Ook zullen nog veel teams aan lokale toernooien mee gaan doen, veel plezier bij deze evenementen.

In de afgelopen maand zijn er reeds twee veldkampioenen bekend geworden, de DMW1 en HB2. Als het goed is komen hier deze maand de HS3 en DS1 nog bij.

Achter de schermen is er hard gewerkt om alles voor de komende competitie gereed te maken. Inmiddels is de Zaalindeling bekend en wordt nu de wedstrijdplanning uitgerold. Vanaf augustus is deze te bekijken via Sportlink. De planning voor het veld zal snel volgen.

Het laatste nieuws vers vanuit het NHV kantoor is dat onze HS1 gepromoveerd worden naar de eerste divisie. Gefeliciteerd mannen en heel veel succes in deze competitie. Wij gaan hopelijk veel van jullie horen!