NLDoet bij Oliveo Handbal groot succes

Zaterdag 16 maart was het ook bij Oliveo Handbal een gezellige NLDoet dag, waar weer veel klussen te doen waren. Verspreid over de hele dag kwamen er mensen die een kleine of grotere klus of zelfs meerdere
klussen wilden doen voor onze vereniging.

Er was zelfs een heel E – team dat de handen uit de mouwen stak om met elkaar de tribune schoon te maken. Dit was best een hilarisch gezicht, want de toeschouwers die hier zaten, moesten in de pauze gaan staan om de jonge schoonmakers ruimte te geven om te kunnen vegen en soppen (met heel veel water, extra schoon).

Na de pauze waren ze natuurlijk nog niet klaar, dus de toeschouwers moesten noodgedwongen onderaan de tribune gaan staan om de tweede helft van de wedstrijd goed te kunnen volgen. De kinderen hadden de grootste lol met elkaar en toen deze klus geklaard
was, kwamen ze vragen wat er nog meer gedaan moest worden, zo leuk vonden ze het!

Wat is er verder nog gedaan deze dag?

Er zijn banken geschuurd en geverfd, zodat ze weer netjes het buitenseizoen in kunnen gaan. De lampen zijn schoongemaakt, stoelen en krukken gerepareerd, ramen gezeemd, de kleedkamers voor het buitenseizoen zijn weer lekker uitgesopt en er is veel zwerfvuil rondom de velden weggehaald.

In de fitnessruimte kun je jezelf weer zien in de spiegel, want die is grondig schoongemaakt. De ramen van de kantine blinken ook weer. Het stopcontact in de gang zit vast, evenals de wc-bril. De bakken in de materiaalberging zijn opgeruimd en schoon. Er hangen netten in de nieuwe minidoelen. Ook lopen de schuifdeuren in de gang nu weer soepel en er zijn er kleine reparaties aan deuren uitgevoerd. De keuken kreeg een extra poetsbeurt. En daarnaast gebeurde er meer.

Onze vereniging kan er voorlopig weer tegen. Natuurlijk kreeg de harde werker een lekker kopje koffie of thee (of een pakje sap) aangeboden met iets lekkers erbij. De kinderen konden als bedankje een kleinigheidje uitkiezen. Ben jij volgend jaar ook van de partij? Gezellig!

Commissie vrijwilligerszaken

Enkele foto’s van een leuke dag waarop er hard gewerkt is door velen: foto gallery.