Oliveo Handbal bestaat zeventig jaar

Onze mooie handbalvereniging bestaat 2 juli zeventig jaar. Helaas kon er vanwege corona geen feest georganiseerd worden. We hopen dat we in het nieuwe seizoen toch nog wat aandacht aan het jubileum kunnen schenken.

Oliveo gaat vol vertrouwen het nieuwe seizoen in. Achter de schermen is hard gewerkt. Het clubhuis is schoongemaakt. Op de ramen en deuren prijken mooie Oliveologo’s en er hangen nieuwe lampen. De Heren vegen schoon met nieuwe bezems. Sinds kort beschikken ze over professionele wissers om de vloer van de zaal harsvrij te maken na training en wedstrijd.

Er zijn nieuwe kaderleden gevonden. Zo neemt Addy Tas het werk over van webmaster Edo Bakker samen met Julie van Rijn. Sheila van Wingerde volgt Amy Hauser op als Vertrouwenspersoon. Suzanne Kemp gaat per nieuwe seizoen de taak van Judith van den Bosch overnemen om de zalen in te huren. Marina Pool assisteert Lineke Mourits bij het indelen van de kantinediensten en volgt Isabella Gravesteyn op. We bedanken al onze vertrekkende vrijwilligers voor hun inzet en wensen hun opvolgers veel plezier en succes!

Het bestuur was vertegenwoordigd bij de digitale ALV van het NHV op 24 juni. Ondanks wat ledenverlies vanwege corona ziet de Bond de toekomst zonnig in. Het nieuwe seizoensplan is gepresenteerd en  jaarrekening en begroting zijn goedgekeurd. Het NHV zet in op ledenbinding, opleiding en promotie. Zie NHV.nl voor meer informatie.

Klaverblad Verzekeringen blijft onze trouwe en belangrijke club- en teamsponsor van de selecties. Er zijn nieuwe sponsoren gevonden voor enkele teams die wedstrijdsport gaan spelen.

Er zijn nog wat vacatures over. Zo zijn we nog altijd op zoek naar een voorzitter die Oliveo naar het 75-jarig jubileum wil brengen. Bij verschillende commissies is er nog versterking nodig en enkele teams zijn op zoek naar trainers en coaches. Maar al met al zien we de toekomst met vertrouwen tegemoet. De ALV staat gepland op dinsdag 2 november. Voor nu wensen we jullie allemaal een heerlijke zomervakantie en zien we jullie weer aan het begin van het seizoen!