Oliveo Handbal gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen weer mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Doe jij ook mee?

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een persoonlijke QR-code (naast de naam van de verkoper), die kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Mocht iemand toch liever een lot kopen door zijn of haar gegevens in te vullen, dan kan dat natuurlijk ook nog steeds in het boekje. Laat mensen dan wel een eigen pen gebruiken.

Een lot kost 3 euro, waarvan 80% direct naar onze clubkas gaat!

Via deze link kun je ook loten verkopen: https://clubactie.nl/lot/oliveo-handbal/210231. Deel de link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail. En ook deze loten worden in ons overzicht onder jouw naam geregistreerd en tellen dus mee bij het behalen van je beloning.

Wanneer ga je starten?

Elk Jeugdlid krijgt via de coach of trainer een eigen boekje komende week met daarbij een brief met verdere uitleg over bijvoorbeeld de kantinekaarten die te verdienen zijn of hoe je als team kunt verdienen dat je iets in de kantine mag komen eten. Ook de leden vanaf de C krijgen dit jaar een boekje i.v.m. corona, zodat we geen problemen met losgeld hebben. De uitdaging is gelijk aan vorig jaar, maar dat kun je teruglezen in de brief.

Seniorenteams krijgen een boekje per team met daarop een eigen QR-code, maar kunnen natuurlijk ook denken aan een Superlot.

Superlot

Net als andere jaren kun je als seniorenteam of bedrijf ook een Superlot kopen. Met een Superlot koop je 50 loten in één keer, de koper betaalt dus 150 euro. Dit kan via dezelfde persoonlijke QR-code of via https://clubactie.nl/lot/oliveo-handbal/210231
Je geeft dan aan dat je 50 loten koopt. Als je vervolgens een bericht stuurt via dit formulier, dan zorgen wij voor een stukje reclame door de aankoop te vermelden in onze nieuwsbrief, eventueel indien gewenst met een bedrijfslogo.

Wat is ons doel?

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen een mooie opbrengst bij elkaar te verzamelen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!

De opbrengst willen we graag besteden aan:

  • Picknickbanken voor op ons terras
  • Een camerasysteem op de tribune om wedstrijden op te kunnen nemen
  • Nieuwe vuilnisbakken voor in de kantine en keuken

We kunnen die extra steun dus goed gebruiken!