Oliveo is gesloten t/m 19 januari

Vanwege de nieuwe maatregelen vanuit de overheid zal er voorlopig niet gehandbald worden. Kort samengevat:

  • Geen trainingen, wedstrijden of wat dan ook t/m 19 januari
  • Blijf thuis.
  • De vereniging is gesloten.

Hieronder het officiële bericht van onze voorzitter.


Leden en betrokkenen van Oliveo Handbal,

Met z’n allen hebben we via de TV kunnen luisteren naar de minister president, Mark Rutte.

Gebleken is, dat de situatie van Coronabesmettingen tè hoog is en dat wij in Nederland met z’n allen verantwoording moeten gaan dragen en ervoor moeten gaan zorgen, dat het virus bedwongen wordt en geen kans meer krijgt om zich verder uit te breiden.

Nieuwe strengere maatregelen tegen het Coronavirus gaan dan ook in op 14 december om middernacht en leiden tot het sluiten van alle binnensportlocaties voor elke vorm van sportactiviteiten, zeker tot 19 januari 2021. De buitensportlocaties kunnen open blijven.

Deze zogenoemde harde lockdown is noodzakelijk om het aantal Coronabesmettingen terug te dringen. Alles is erop gericht om het aantal contacten tot een minimum te beperken. Dit betekent, dat wij ieder voor zich en met z’n allen, de schouders eronder moeten zetten om deze lockdown nà 5 weken succesvol af te kunnen ronden.

Dit moet en gaat ons dan ook gewoon lukken! Straks zullen we met onze inzet, de komst  van de vaccins, de nodige ondersteuning hebben om dit Coronavirus “eronder” te kunnen krijgen.

Veel wordt er van ons gevraagd, maar het is ook een enorme uitdaging om juist dit met z’n allen te doen! Uiteindelijk willen we weer “gewoon” kunnen doen wat we graag willen. Weer onbezorgd kunnen leven, voor elkaar en met elkaar, maar ook om onze handbalsport weer te kunnen beoefenen.

Ik  vraag iedereen die betrokken is bij Oliveo Handbal, om de Coronaregels serieus te nemen. Elkaar niet te besmetten, maar elkaar juist te beschermen tegen dit hardnekkige virus.

Als we gezamenlijk de schouders eronder zetten, dan moet het mogelijk zijn, dat het effect hiervan niet kan uitblijven en kunnen we weer met plezier uitkijken naar het contact met elkaar en het beoefenen van de handbalsport!

Ik wens jullie allen veel sterkte toe om dit alles voor elkaar te krijgen. Ook wens ik iedereen namens het bestuur van Oliveo Handbal, mooie Kerstdagen toe en vooral een gezond 2021!

Hartelijke groet,

Anita Zuidinga
Voorzitter Oliveo Handbal