Oliveo is ook… E2

Oliveo Handbal is een grote vereniging met honderden leden. Naast veel aandacht voor de Dames en Heren selecties gaan we natuurlijk ook de andere teams niet uit het oog verliezen. Daarom regelmatig een verslag. Dit keer van de kersverse E2.

Op 31 augustus hebben we onze eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen gespeeld, uit tegen DIOS E2. De nieuwe Oliveo E2 bestaat uit drie meiden die vorig seizoen ook al in de E hebben gespeeld, te weten Rilana, Emma en Romy aangevuld met 4 mannen vanuit de F, te weten Mats, Finn, Guus en Niels.

Pim (vader van Emma) en Martin (vader van Niels) coachen dit jaar samen. Omdat een aantal kinderen nog nieuw voor elkaar waren, hebben we een korte kennismaking bij Martin thuis gehouden en is er door de coaches kort iets verteld over hoe we komend seizoen willen gaan spelen. Tijdens het buitenseizoen proberen Pim en Martin alle wedstrijden gezamenlijk op de bank te zitten.

Omdat we deze wedstrijd twee spelers misten is Arwen uit de E4 ingevallen. Het was letterlijk een hete start van het nieuwe seizoen en ondanks kampvermoeidheid van twee spelers, hebben we een goede wedstrijd gespeeld. Vanwege de warmte werden beide helften na 10 minuten onderbroken voor een drinkpauze.

Zonder enige training vooraf werd er al redelijk goed op eigen positie gespeeld. Zeker voor de mannen uit de F is dat een nieuw speelsysteem en zijn termen als “opbouw” en cirkelspeler nog nieuw. Tijdens de training zal daar ook meer aandacht aan besteedt worden. Overspelen en samenspelen werd er door alle spelers goed gedaan.

Een vrijstaande speler werd goed gevonden en uiteindelijk is iedereen aan scoren toegekomen. De eerste helft heeft Rilana gekeept en de tweede helft werd het doel door Niels verdedigd. Uiteindelijk hebben we de wedstrijd met 5-21 gewonnen en werden de meeste doelpunten door Rilana gemaakt.


Wil je ook jouw wedstrijdverslag op de website? Stuur dan even een berichtje via dit speciale formulier.