Oproep Kaderleden seizoen 2022-2023

Wegens het stoppen van een aantal kaderleden is er op bepaalde essentiële plaatsen in onze organisatie een aantal vacaturen ontstaan.Lijkt jou het wel wat om mee te praten en te helpen onze mooie vereniging draaiende te houden schroom niet en neem direct contact op met de planning.

Het gaat met name om de functie Mentoren voor de afdeling HB/HC, de afdeling D en de afdeling E. De hoofdtaak voor de mentoren is het aansturen en begeleiden van het kader (coaches / trainers)  binnen deze afdelingen. Daarnaast het zitting nemen in de Technische Commissie (TZ) om mee te denken over het beleid en waarborgen dat het beleidsplan gevolgd wordt. Je mag het alleen doen maar kan het ook in een duobaan opzetten. Kennis van handbal op technisch niveau is geen vereiste, wel een pré.

Het gaat in deze functie vooral om goed te kunnen communiceren en plannen/begeleiden van het kader. In het team TZ wordt je bijgestaan door vele leden met vakkennis. 

Lijkt het je leuk stuur; neem dan contact op via dit formulier en we kunnen dan gezamenlijk eens brainstormen over de invulling.

Met een Sportieve Groet,

Competitie en Wedstrijdzaken