Praktische informatie van commissies

Technische Zaken

Ondanks dat de competitie stil ligt, gaan de werkzaamheden en voorbereidingen op de achtergrond ‘gewoon’ door. Alle middelen worden ingezet. Bellen, appen, mailen, Facetime… we zijn vindingrijk en iedereen weet elkaar te vinden. Er wordt door de CTZ-leden veel werk verricht. 

De voorbereidingen op de krachttraining voor komend seizoen zijn afgerond. Richard en Charelle hebben, in samenwerking met de Viergang, een prachtig plan klaarliggen. Met deze nieuwe samenwerking wordt de krachttraining bij Oliveo naar een (nog) hoger niveau gebracht. 

Aan de Heren- en Dameskant volop uitdaging. De nacompetitie voor HS1 en de laatste wedstrijden voor DS1 staan door de coronacrisis in de koelkast. Voor de HS- en DS-selecties hebben we komend seizoen nieuwe trainers en coaches nodig! 

Wat betreft aanvang competitie? Niemand weet wanneer en hoe verder. Het is afwachten. 

Judith is bezig met de zaalhuur voor komend seizoen en we hebben al een paar mooie zalen kunnen boeken. We zitten er bovenop! 

Jeugd

De JC en mentoren hebben, in samenwerking met trainers en coaches, de teamindeling grotendeels rond.

Komend seizoen zal er, mede door samenwerking met Team4Talent, een trainingsplan zijn voor de F- en E-Jeugd. Indien mogelijk pakken we door naar de D-Jeugd. Wie gaan er training geven en wie gaat er coachen? Er komen zes E-teams!

Ook willen wij zoveel mogelijk de wensen van alle leden en teams borgen in een goed trainingsschema. Het plannen, indelen, schuiven is inmiddels begonnen.

Er staan externe afspraken in de wacht. Denk aan gesprekken met nieuwe trainers/coaches, handbalverenigingen en met de gemeente. De workshop ‘Blessures’ die op 14 april gehouden zou worden, wordt verschoven. Nadere info volgt. 

Ook het Schoolhandbaltoernooi kan dit jaar helaas geen doorgang vinden. De scholen worden hierover geïnformeerd.

Hou deze website goed in de gaten. Hier vind je alle informatie over de wedstrijden en trainingen. Nu maar hopen dat we snel kunnen starten!

Ledenadministratie

Voor de Commissie Technische Zaken is het van belang te weten welke leden er zijn in verband met de teamopgave en de teamindeling. Ben je van plan te stoppen met handballen. Bijvoorbeeld door een verhuizing, studie, zware blessure of andere reden? Stuur je afmeldingsformulier dan zo snel mogelijk op naar secretaris@oliveohandbal.nl, zodat de CTZ de juiste gegevens heeft voor komend seizoen. Het formulier kun je downloaden van de site. Vóór 1 april moet je afmelding binnen  zijn. 

Collecte Fonds Gehandicaptensport gaat niet door

In overleg met de coördinator van de collecte Fonds Gehandicapten Sport is besloten dit jaar de traditionele collecte door de B-jeugd ten behoeve van ons eigen G-team af te zeggen. Dit is erg jammer, maar gezien de situatie de juiste beslissing.

Even geen handbal. Wat nu?

Gebruik de tijd die je over hebt om je Handbalmasterz te halen. Dan ben je goed voorbereid voor het nieuwe seizoen. Lees verder.

Haal nu je IVA-certificaat

Gedurende de competitie en bij diverse activiteiten draaien leden en ouders van leden kantinediensten in ons clubhuis. We zijn daar heel blij mee! 

Om achter de bar te mogen staan en alcohol te mogen schenken vanaf zestien jaar, is het verplicht om een IVA-certificaat te hebben volgens de Drank- en Horecawet.

Nu ligt alles even stil en wellicht heb je nu tijd om je IVA-certificaat te halen. Lever het certificaat in zodra de club weer open is.