Presentatiegids als PDF

Alweer een jaar geleden presenteerden wij met trots de presentatiegids in een nieuw jasje. Inmiddels zijn we een jaar verder, en wat voor een jaar. We hebben met wat ‘tegenslagen’ te maken gehad, waarvan uiteraard corona er één is.

Daarnaast heeft bij de overgang naar het zaalseizoen een groot deel van de teams te maken gehad met een wijziging in de samenstelling. Dit zorgde ervoor dat het ons helaas niet gelukt is om van alle teams een foto te kunnen publiceren. Wel presenteren wij u de voltallige D-, E- en F-jeugd en de dames- en herenselectie!

Wat kunt u verder in deze presentatiegids verwachten? Het bestuur doet de aftrap. Wat houdt hen bezig in deze bijzondere tijd? Verder hebben we de nieuwe trainers van Dames en Heren senioren 1 gevraagd te vertellen over hun uitdagingen en doelstellingen van dit seizoen. Ook laten we drie commissies aan het woord: de scheidsrechters, het team dat de krachttrainingen organiseert en de commissie commerciële zaken. Zij hebben weer wat moois neergezet waar iedereen binnen de club veel plezier van ondervindt!

Al met al kunnen we ook dit jaar weer zeggen, “met trots presenteren wij een presentatiegids vol met fotogenieke en enthousiaste Oliveo- sportievelingen”.

We bedanken iedereen die heeft meegeholpen, en in het speciaal onze sponsor Impressed print & sign voor het mogelijk maken van dit prachtige exemplaar dat voor u ligt. Alvast uitkijkend naar het volgende jaar zijn ideeën, suggesties en tips van harte welkom en kunt u deze sturen naar de redactie. Voor nu: veel kijk- en leesplezier en stay safe!

Inge, Sylvia en Natalie

Presentatiegids 2020/2021

Download presentatiegids als PDF (6 MB).