Prijswinnaars

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werden ook de Piet van Adrichem Trofee, de prijs voor Jong Aanstormend Talent en het Team van het Jaar uitgereikt.

De Piet van Adrichem Trofee werd gewonnen door Jan van Santen, die Oliveo 31 jaar lang heeft geholpen door het G-team te begeleiden. Jan is vorig seizoen gestopt en als blijk van waardering verdient hij de Trofee, die uitgereikt werd door de erevoorzitter en tevens naamgever van de prijs. Zijn trouwe achterban, bestaande uit het G-team, was er ook om dit bijzondere moment te aanschouwen.

De prijs voor Team van het Jaar ging dit jaar naar de Heren Senioren 1. Afgelopen seizoen zijn zij voor het eerst in de historie van Oliveo gepromoveerd naar de Eerste Divisie. Deze gebeurtenis is niet alleen leuk voor het team zelf, maar is ook een grote stap voor de vereniging. Dennis en zijn team hebben het dit jaar niet makkelijk in de competitie, maar Oliveo blijft geloven in een groei van het team. 

De prijs voor Jong Aanstormend Talent werd gewonnen door Finn van Dijk. Vorig seizoen heeft Finn als jeugdscheidsrechter erg veel gefloten. Dit is opmerkelijk aangezien hij nog jong is en het aantal scheidsrechters binnen Oliveo toen vrij klein was. Tijdens de wedstrijden stond Finn altijd zijn mannetje en straalde het enthousiasme van hem af. Helaas was Finn er niet om zijn prijs in ontvangst te nemen, maar die zal hij natuurlijk nog krijgen.

Meer foto’s vind je hier