Promotie voor Oliveo scheidsrechters Richard Spies en Lucien Jordense

Na het behalen van het diploma Bondscheidsrechter 3 en het fluiten van een flink aantal hoofdklassewedstrijden hebben beide scheidsrechters Richard Spies en Lucien Jordense de ambitie uitgesproken om te proberen een hoger niveau te bereiken.

Nadat dit voornemen kenbaar was gemaakt bij het NHV, volgde er een procedure van beoordelingswedstrijden. Een wedstrijd in de hoofdklasse heren, een landelijke A-jeugdwedstrijd bij de dames en een tweededivisiewedstrijd dames vormden uiteindelijk de opstap naar een eindrapportage.

Op basis van de laatst gefloten wedstrijd werd door de rapporteur besloten om een positief advies te geven richting NHV. Hierop hebben beide heren van het NHV te horen gekregen dat zij ingezet gaan worden in de tweede divisie. Tevens werd er ook duidelijk gemaakt dat dit niet het eindstation is. Een zeer bevredigend resultaat na een mooi seizoen.

Bestuur en leden zijn bijzonder trots op dit scheidsrechtersduo dat samen met het duo Gerben Renes en Ilja van Driel een belangrijke bijdrage levert aan de scheidsrechtersverplichting in de wedstrijdsport. We wensen hen veel succes en plezier bij hun lastige taak wedstrijden in goede banen te leiden.

Er zijn nog enkele scheidsrechters zeer actief en/of in opleiding. Deze scheidsrechters zijn onmisbaar voor Oliveo Handbal.

Hierbij ook hulde aan de Commissie Scheidsrechterszaken die veel tijd en energie steekt in het opleiden en begeleiden van (jeugd)scheidsrechters. Zonder scheidsrechter geen wedstrijd! Oliveo Handbal ondertekende het Convenant Sportiviteit en Respect en verwacht van haar leden dat ze respectvol met scheidsrechters omgaan, ook al maken die weleens fouten, net als iedereen.

Richard en Lucien, Hartelijk Gefeliciteerd en veel succes!