Roerige tijden voor de Commissie Technische Zaken

Zoals vele leden inmiddels hebben gemerkt zijn er veel zaken gaande binnen de vereniging, ondanks de Corona perikelen en maatregelen wordt er erg hard gewerkt door de vele vrijwilligers en kaderleden die onze vereniging rijk is.

Het is heel jammer dat veel online of in sterk beperkte mate uitgevoerd moet worden, het is juist zo fijn toeven op de club en tussen de wedstrijden door met de vele leden een praatje te kunnen maken. Helaas het is nu eenmaal zo en we moeten ermee dealen. Zojuist is bekend geworden dat alle wedstrijden voor 2020 afgelast zijn, zie meer hierover bij Competitie en Wedstrijdzaken.

Wijzigingen bij CTZ

Zoals de kop al weergeeft is er veel gaande binnen de CTZ, sinds het plotselinge stoppen van Erik en Ingrid als sturing van CTZ medio september heeft het bestuur besloten dat we snel acties moeten nemen om alles in goede banen te blijven aansturen. Direct is overgegaan tot een ’time-being’ bezetting totdat de ontstane vacatures bezet kunnen worden.

Inmiddels hebben Julie, Mike en René vanuit het bestuur besloten de taken op te pakken naast hun dagelijkse taken. Er zijn intussen al vele gesprekken gevoerd met nagenoeg alle kaderleden om de ingezette lijnen en afspraken nogmaals tegen het licht te houden en daar waar mogelijk duidelijke, mogelijk aangepaste, afspraken te maken en vast te leggen.

Wie is wie bij Technische Zaken

Om eenieder helderheid te geven welke lijnen er binnen het kader van Oliveo lopen is er een helder en overzichtelijk schema aangemaakt waar alle teams en onderdelen in verwerkt zijn met de daarvoor verantwoordelijke personen vanuit het bestuur.

Klik hier voor een PDF-versie van onderstaand schema.

Dank

Uiteraard willen wij vanaf deze plaats Erik en Ingrid bedanken voor het vele werk dat ze de afgelopen periode voor de vereniging hebben uitgevoerd en wensen ze veel plezier en geluk in de toekomst.

Indeling teams

Voor nu zijn vele zaken in gang gezet, zo is er een zesde E-team bijgekomen, is er bij de DC en DB een herindeling geweest in verband krapte binnen teams en ter voorkoming blessures waardoor nu twee DC en twee DB teams klaar staan voor de Competitie. Ook is goed gekeken naar de oplossing voor de Keepers uitdaging binnen de DA en is daar een werkbare structuur voor gevonden, ook de trainersinvulling is geoptimaliseerd op vele vlakken.

Helaas heeft ook Oliveo te maken met de afgekondigde regels om corona tegen te gaan. Zo mag er door de Senioren niet meer getraind worden en is kwam er bij de Krachttraining een uitdaging om de hoek kijken, voor deze laatste is inmiddels een oplossing gevonden.

Uiteraard realiseren wij ons maar al te goed dat niet alles in één keer naar ieders wens is op te lossen, maar doen hierbij het dringende verzoek om de juiste lijnen zoals vermeld zijn in het schema te blijven volgen, ook al lijkt het soms dat er niets gedaan wordt.

Voor alle vragen en adviezen graag in eerste instantie altijd contact opnemen met de coach / trainer van het team. Hij of zij zal, indien gewenst of noodzakelijk contact opnemen met de betreffende Mentoren of Contactpersonen welke dit dan eventueel doorzetten richting JC of CTZ / bestuur.

Wil je helpen?

Voor nu zijn wij heel hard op zoek naar personen welke graag de taak als voorzitter en secretaris willen gaan vervullen, dit mag natuurlijk ook een duo taak worden, graag zelfs. Info of aanmelden kan via CTZ.

Momenteel zijn wij heel hard bezig om, binnen de regels van de richtlijnen Corona, te bekijken hoe we zo veel mogelijk leden kunnen laten sporten op een verantwoorde manier, vooralsnog gelden de aangescherpte regels zoals op onze site weergegeven voor het sporten tot medio december.

Vertrouwende hiermee voldoende informatie verstrekt te hebben.

Namens de CTZ,
Mike, Julie en René