Spelersfoto’s in Sportlink

Wellicht hebben sommige van jullie al gemerkt dat er hard gewerkt wordt aan de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Sportlink wordt steeds meer gevuld met informatie.

Heb jij jezelf al kunnen vinden in het juiste team in Sportlink? En geschrokken van de wellicht babyfoto of oude vakantiefoto die er nog instaat?

Goed nieuws. Nog voor de start van de competitie zullen de meeste foto’s aangepast worden. Inmiddels zijn er ruim 275 gereed. Dat betekent dat er nog een aantal missen, die zullen snel volgen.

NHV-richtlijnen voor foto’s

De foto’s moeten namelijk volgens de NHV normen in Sportlink moeten komen. De richtlijnen kan je vinden in dit document.

De aankomende weken zullen alle foto’s beoordeeld worden en waar nodig zal een gele kaart uitgedeeld worden. Zie jij die staan in je profiel dan dien je direct een foto aan te leveren bij de ledenadministratie of wedstrijdzaken dan zorgen wij voor plaatsing.

Hoewel het nog mogelijk kan zijn dat je zelf een foto kan aanpassen, zullen wij dit niet toelaten vanwege voorgaande redenen. We streven we naar een mooi en universeel overzicht waarbij ieder lid in wedstrijdkleding in Sportlink verschijnt.

App installeren is belangrijk

In de toekomst zullen we steeds meer gaan communiceren via Sportlink en de bijbehorende app. Ook rondom competities, trainingen en oefenwedstrijden. De Sportlink App is jouw binding voor communicatie met Oliveo Handbal. Dus zorg dat je hem op je mobiel of tablet hebt staan.