Start van de Grote Clubactie.

Het is weer zo ver. Op zaterdag 18 september start de Grote Clubactie weer. Doe je weer mee? Ieder lid van de F t/m de A ontvangt een boekje loten om te verkopen en de seniorenteams een boekje per team. Net als vorig jaar kost een lot €3. Van dit geld is 80% voor de vereniging. Verkoop kan via een QR-code die voorop het boekje zit, maar ook door de juiste gegevens in het boekje in te vullen.

Zoals elk jaar zijn er ook weer prijzen voor kinderen die veel loten verkopen. Per 10 verkochte loten krijgen de kinderen een kaart voor de kantine ter waarde van €5-, maar er zijn ook prijzen voor de topverkopers per leeftijdscategorie. Voor de teams vanaf de C is er een teambeloning bij een gemiddelde verkoop van 4 loten per persoon.

Naast de gewone loten zijn er ook weer Superloten te koop. Je koopt dan

50 loten in 1x. Als dank wordt je naam (of bedrijfsnaam en logo) op de site vermeldt in een stukje over de Grote clubactie. Daarnaast kun je 50 loten uitdelen aan collega’s of vrienden, waarmee zij kans maken op prijzen! Hoe meer superloten er worden verkocht, des te meer kans maken wij als Oliveo op € 5.000,- extra.