Start van seizoen 2021-2022

Hopelijk heeft iedereen een hele fijne vakantie achter de rug. We hebben de afgelopen weken kunnen genieten van spannende handbalwedstrijden van onze oranjedames tijdens de Olympische Spelen. Achter de schermen bleef de handbalmolen gewoon doordraaien, denk aan planning van de TC, kantine-indeling maken en het vullen van teamtassen. Het handbalkamp is ook in aantocht en wordt voor de 45e keer georganiseerd! De jaarverslagen worden gemaakt voor de komende ALV van dinsdag 2 november. Voordat we het weten is de zomerstop voorbij.

De selecties zijn ook alweer volop in beweging: het Klaverblad Toernooi komt eraan! Zaterdag 28 augustus klinkt buiten het eerste fluitsignaal, dan start het veldseizoen.

Heb je een vriend of vriendinnetje dat eens kennis wil komen maken met Oliveo Handbal, nodig haar of hem dan eens uit voor een proeftraining in overleg met je trainer.

We verwelkomen een aantal nieuwe sponsoren. De wedstrijdshirts van enkele teams zijn nog in de maak, maar we hopen dat ze zo snel mogelijk in het nieuw gestoken kunnen worden.

Wijtman Sport heeft mooie aanbiedingen voor onze leden in het weekend van 27 en 28 augustus. Er komt een geweldige PLUS-actie en via de app Campagne Sociaal Lokaal Pijnacker Centrum zijn er leuke bedragen te verdienen voor onze club.

In verband met de nieuwe alcoholwet is het zaak dat iedereen achter de bar de regels kent van Verantwoord Schenken. De kantine-indelers Lineke en Marina informeren jullie verderop over het halen van het IVA-certificaat.

We zijn nog hard op zoek naar een voorzitter voor onze mooie club. Onze wedstrijdsecretaris René Westphal heeft er graag een assistent bij. Ook bij andere commissies is genoeg werk te doen. Kijk eens bij ‘Vacatures’ of er iets bij zit waarmee je Oliveo Handbal verder kunt helpen.

We kijken uit naar het eerste fluitsignaal en we wensen iedereen een gezond en sportief seizoen 2021-2022.

Het bestuur.