Succesvolle sponsoravond

Zaterdag 29 februari vond de ‘Gezellige avond bij Oliveo Handbal’ plaatst. Ale onze sponsoren en Vrienden van Oliveo Handbal waren uitgenodigd.

Tekst gaat verder onder foto’s.

We kregen ruim 50 man te gast op Het Nest voor de handbalavond. Alle genodigden ontvingen bij binnenkomst een tasje, beschikbaar gesteld door onze hoofdsponsor Klaverblad, het programma van de avond en enkele consumptiebonnen.

De Oliveo Dames1 speelden een spannende pot tegen Gemini, eindigend in een gelijkspel. De heren1 speelden heel goed en wonnen van DIOS onder aanmoediging van een stampvolle tribune.

Tussen de twee partijen was er een dankwoord van onze voorzitter aan alle sponsoren, vrienden en vrijwilligers en een toelichting op de wedstrijden door vertegenwoordigers van onze beide vlaggenschepen.

Verschillende jeugdleden trakteerden op zelfgebakken lekkernijen en zij voorzagen de gasten van diverse lekkere zelfgemaakte hapjes.

Na de wedstrijden bleef het nog lang gezellig druk bij goede muziek onder genot van een hapje en een drankje. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avond, zeker voor herhaling vatbaar.