Techniekdag goed bezocht!

Zaterdag 29 Februari 2020 zat de vakantie er alweer bijna op en was het tijd voor de jaarlijkse techniekdag bij Oliveo. De techniekdag was voor de E en D jeugd die deze dag te maken hadden met leuke oefeningen.

Deze oefeningen werden dit jaar gegeven door heren en dames uit de Selectie. Trainen krijgen van spelers uit Heren 1 en Dames 1 is toch wel iets voor kinderen om tegen op te kijken, want hoe veel kan je hier van leren.

Van keepers oefeningen tot schot oefeningen, verdedigen, positie op de cirkel en natuurlijk gingen wij ook het krachthonk in om mee te maken hoe dit nu echt is. Deze dag was erg geslaagd door alle vrijwilligers, en natuurlijk de 37 enthousiaste kinderen die aanwezig waren en erg fanatiek mee gedaan hebben.

We hadden ook nog hulp van 3 enthousiaste meiden uit de DB3 die de warming up voor de kinderen verzorgd hebben en die ons geholpen hebben met de organisatie, zoals bijvoorbeeld zorgen voor limonade en groente (alles gesponsord door de PLUS)  in de pauze.

Deze dag hebben we nog leuk afgesloten met het eindspel, dit betekend alle kinderen tegen de vrijwilligers en een leuk chaotisch potje handbal. We hebben er van genoten en veel blije gezichten gezien toen de dag voorbij was en alle ouders weer paraat stonden om de kinderen op te halen.

Nadat alles opgeruimd was hebben wij met alle vrijwilligers afgesloten met een gezamenlijke maaltijd, mede mogelijk gemaakt door Nancy Klompé. Heel erg bedankt Nancy!!

 Wij willen iedereen bedanken die deze dag geslaagd gemaakt hebben!

Heel veel liefs namens de Technische Activiteiten Commissie!!
(Eline, Irene, Lara & Mandy)