Technische Zaken – februari 2022

De trein van Oliveo is rijdende, hoewel we dit jaar wel veel tussenstops moeten maken, niet alleen vanwege corona en lockdowns maar ook om het gehele spoorboekje overzichtelijk te houden.

De zoektocht naar nieuwe trainers voor de selectie is gaande. De groep planning is druk met gesprekken, gelukkig zijn er een aantal kandidaten in het vizier. Daarnaast is het alle zeilen bijzetten om dit lopende seizoen goed in balans te houden en de competitie netjes af te ronden: behouden de HS1 hun positie in de 1e div of gaan ze promoveren en kunnen de DS1 zich handhaven in de 2e div? Wat presteren alle overige teams, en hoe heeft de jeugd de wedstrijdsport ervaren?

Er wordt veel gepuzzeld om de trainingsschema’s aan te kunnen houden en daarnaast voorzichtige stappen te nemen naar het nieuwe seizoen. Blijven teams intact, komen er nieuwe bij welke spelers hebben ambitie of willen juist iets anders dan handbal?

Stuk voor stuk uitdagingen waar de Technische Commissie zich over aan het buigen is.

Daarnaast loopt er een voorzichtige pilot met de nieuwe trainingstool vanuit NHV, Learn Handball. Mogelijk gaat dit een extra boost naar komend seizoen geven voor ons kader.

Uiteraard moet er nog veel werk gedaan worden, maar nu de competitie weer is gestart kunnen veel mensen elkaar weer ontmoeten in de kantine en komen er veel gesprekken los. Het gaat er uiteindelijk om dat we als club samen het plezier en gezelligheid kunnen vinden naast het competitieve gedeelte van onze moois handbalsport.  

Mochten mensen specifieke vragen hebben of zich op de een of andere manier willen inzetten voor de teams, laat het gerust weten via dit formulier.

Alvast een datum voor de agenda: uiterlijk 1 april dienen leden zich af te melden indien ze komend seizoen iets anders gaan doen als handballen. Natuurlijk hopen we dat zoveel mogelijk leden de vereniging trouw blijven en wij de juiste teamindeling kunnen maken, maar bij late afmeldingen wordt het lastig plannen.