Uitreiking prijzen vrijwilligers van het jaar

Ook dit jaar zijn weer prijzen voor vrijwilliger van het jaar (Piet van Adrichem trofee), team van het jaar en jong aanstormend talent uitgereikt. Dit jaar ging helaas de nieuwjaarsreceptie weer niet door en daarom zijn wij de prijzen langs gaan brengen bij de winnaars. De PAT winnaar is dit jaar Henny van Bemmelen. Dit onder andere doordat hij zich al jarenlang inzet aan de dameskant van Oliveo en in allerlei kaders en commissies meedenkt. Bovendien is hij afgelopen jaar een super trainer en coach van de DA1. 

Het team van het jaar is de DC1. Het is een hecht en gezellig team dat alles voor elkaar over heeft. Daarnaast hebben zij er alles aan gedaan om naar het toernooi in Zweden te gaan om daar een fantastisch toernooi te spelen. Helaas kon dit niet doorgaan door corona.

Dit jaar zijn er twee jong aanstormend talenten: Andy Botermans en Demi Walchenbach. Als tweetal zijn zij dit jaar de uitdaging aangegaan om de DB1 in de topklasse te trainen en coachen. Dit doen zij naast hun eigen trainingen en studies er knap naast. Vol nieuwsgierigheid en passie leren zij het trainersvak en helpen zij de DB1. Bij deze gefeliciteerd en grote dank voor jullie inzet op de club afgelopen jaar.