Update vanuit wedstrijdsecretariaat

Afgelopen maand is het buitenseizoen gestart en zoals velen van jullie gemerkt zullen hebben was dit er één met uiterste, de ene week heel warm de andere week veel regen. Daarbij komt dat het elke week weer een verrassing bleek hoe laat en waar er gespeeld zou gaan worden. Er waren zelfs wedstrijden bij die drie keer verschoven waren.

Kortom Handbal App (Sportlink) had een heleboel te verwerken, reden te meer dat iedereen zich ervan bewust moet zijn de App op zijn of haar telefoon up-to-date te houden.

Naast de competitie wedstrijden viel Oliveo ook de eer op vrijdag 12 april de Jan Alma Cup te mogen organiseren als goed gastheer. Er werden mooie wedstrijden gespeeld, bij de dames zelfs twee keer een verlenging waarbij Quintus DS3 uiteindelijk Veneco Velo DS2 kon overrulen met 21-23.

Ook de heren speelden een stevige wedstrijd die tot de laatste seconde spannend bleef, hier ging uiteindelijk Saturnus naar huis met de Beker ten koste van de Meeuwen. Voor Oliveo werden de teams ondersteund door spelers van de E en F, welke tenslotte samen met Carla van NHV de medailles mochten overhandigen. Zij hadden de avond van hun leven !

Afgelopen weken zijn er door de diverse teams toernooien in de Paassfeer gehouden en enkele spelers “uitgeleend” aan andere verenigingen om het mogelijk te maken ervaring op te doen.

Voor nu is het begin gemaakt de standen goed in de gaten te houden want er komen mogelijk weer een aantal kampioenen aan in het buitenseizoen.

Verder zullen de eerste wedstrijden van de Ruud Adema Bokaal gespeeld gaan worden en kan het dames B2 team 5 mei afreizen naar Boekel voor de Open NK Breedtesport voor dames B-jeugd.

Op 16 juni staan de laatste competitiewedstrijden gepland en tot die tijd wens ik een ieder hele fijne en gezellige wedstrijden toe.

Voor komend seizoen staan de teaminschrijvingen gereed, het wachten is op de pouleindelingen en de teamsamenstellingen. Mei gaat een spannende maand worden !