Vacature Vrijwilliger Activiteitencommissie

De Activiteitencommissie is een gezellige commissie die verantwoordelijk is voor het organiseren van allerlei evenementen en activiteiten in- en rondom Oliveo Handbal. De AC bestaat op het moment uit 4 leden. Voor aankomend seizoen zijn we hard op zoek naar aanvulling. 

Doelstelling AC

Door het organiseren van niet handbal gerelateerde activiteiten komen leden in een ontspannen sfeer samen en wordt de betrokkenheid met de club en de teamspirit verhoogd. Tevens worden door de activiteiten jeugdleden ge├źnthousiasmeerd, dit ter bevordering van de uitstraling van de club. 

Terug naar jou! Dit is wat je onder andere gaat doen

  • Bedenken van nieuwe activiteiten;
  • Organiseren en plannen van de activiteiten, zoals de zwemavond, lasergamen, nachtje slapen en het sinterklaasfeest
  • Aanwezig zijn bij onze vergaderingen (4 tot 6 keer per jaar);
  • Aanwezig zijn bij een aantal activiteiten per jaar

Functie eisen

Wij zoeken iemand die proactief is, goed kan plannen, organiseren en die zeker niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Het aantal uren is naar eigen inzicht, wanneer het jou uitkomt. 

Ons aanbod

Wij zijn het hierover eens: het werk geeft je een goed gevoel! De leden waarderen alle leuke activiteiten, waardoor je veel energie uit deze commissie kunt halen. Verder vergroot je je sociale netwerk, werk je in een gezellig team en organiseren wij elk jaar een etentje met het team.

Help jij ons een handje mee?

Heb jij minimaal 1 van bovenstaande talenten en wat vrije tijd die je graag voor onze club wilt inzetten? Stuur dan een bericht via dit formulier.