Vanuit het wedstrijdsecretariaat

De maand maart staat voor de deur dat geeft extra drukte bij ons secretariaat. Welke zaalkampioenen komen er, hoe lopen de bekerwedstrijden, nieuwe wedstrijden voor het veld inplannen en – last but not least – de nieuwe teams voor het komende seizoen moeten worden ingeschreven.

Teams
Zoals het er nu zich laat uitzien zullen we wederom meer teams laten spelen, zo gaan we in het veld al met een F5 team van start.

Jan Alma Cup
Onze Dames en Heren in de Jan Alma Cup doen zij het ook zo slecht niet. Door de winst van Dames DS2 tegen TOGB met 22-13 op 5 februari hebben de dames zicht geplaatst voor de kwartfinale. Deze staat gepland op 5 maart om 20.30 uit tegen Veneco Velo DS2 in Wateringen.

De Heren HS3 spelen hun kwartfinale thuis op 7 maart ook om 20.30 tegen Vires et Celeritas HS1. Komen jullie onze toppers allemaal aanmoedigen? Een leuk feit is dat de finales ieder geval gespeeld gaan worden bij Oliveo, ongeacht of onze Dames of Heren door gaan. De finale van de Jan Alma Cup staat gepland op vrijdag 12 april.

Veldcompetitie
De veldcompetitie voorjaar wordt momenteel ingepland door alle verenigingen en staat vanaf 4 of 5 maart in de Sportlink App. Let op je poule en tijden. De eerste wedstrijden staan gepland op 6-7 april.

Kampioenen?
Voor nu, met voor de meeste teams nog 3 wedstrijden te spelen wordt het spannend vanaf de D, gaan er kampioenen vallen? Op dit moment maken de DC2, DB2, HC2 en HB2 kans op deze titel. Met wat geluk zouden onze HS1 nog 2e kunnen worden in de poule en kans maken op promotie.

De eerste kampioen van de zaal kan 10 maart al vallen als de dames van B2 de winst pakken tegen de nr 3 in de poule, Olympia ’72 DB1. Er wordt thuis gespeeld dus dit zou wel heel fijn zijn. De wedstrijd start om 16.30 en natuurlijk vinden deze toppers die nog ongeslagen zijn (30 punten uit 15 wedstrijden) heel erg leuk een volle tribune te hebben. De uitwedstrijd was gewonnen met 17-21 dus het beloofd een spannende pot te worden!

HandbalMasterz
Tenslotte nog een klein aandachtspuntje voor de welbekende HandbalMasterz, er zijn nog steeds spelers die deze tot op heden niet gehaald hebben. Mocht je problemen hebben of het lukt gewoon niet, geen enkel probleem neem contact op met mij en je gaat zeker slagen. Laten we er voor gaan dat bij het begin van komend seizoen iedere speler vanaf 2e jaar B deze heeft, deal? Meer informatie hierover staat op de website.