Vrienden van Oliveo Handbal

De commissie van VvOH heeft zaterdag 2 oktober weer een activiteit kunnen organiseren!

Wij zijn met 18 Vrienden/Vriendinnen op bezoek geweest bij de Leidse Kaas Koe in Zoeterwoude, de zuivelboerderij van Theo en Ina Verstegen – Zeestraten. We hebben een leerzame rondleiding met uitleg over het maken van kaas gehad en daarna zijn we getrakteerd op een kaasproeverijtje met een glaasje wijn of sap.

Ook Vriend worden?  Neem contact op via dit formulier.

De Vrienden “doneren” elk jaar een bijdrage dat aan de club van Oliveo Handbal ten goede komt. Iedereen die Oliveo Handbal een warm hart toedraagt, kan vriend worden.

Twee keer per jaar organiseert de commissie een activiteit voor de Vrienden. Een greep uit deze activiteiten is bijv. een Hollandse spelletjesavond, een historische bierwandeling, poolen, excursies.

Personen doneren minimaal € 50,00 per verenigingsjaar. Ook is het mogelijk om een partner lidmaatschap af te sluiten. Dit lidmaatschap is alleen mogelijk als er al een lidmaatschap op hetzelfde adres is afgesloten. Dit partnerlidmaatschap bedraagt dan € 25,00 per jaar (bovenop de € 50,00 van het hoofdlidmaatschap). En ook een studentenlidmaatschap is mogelijk. Dit is alleen mogelijk als men ingeschreven staat bij een erkende onderwijsinstelling. Dit studentenlidmaatschap bedraagt € 25,00 per jaar.