Welp van de Week: Emma

Hoi,

Ik ben Emma en ik ben net tien jaar geworden. Ik heb blond haar, mijn ogen hebben de kleuren groen, blauw en grijs.

Tekst gaat verder onder de foto‘s.

Ik vind het leuk om te handballen. Voetbal vind ik ook heel leuk, maar ik zit niet op voetbal. Ik luister graag naar Flitsmeister, Kinderen voor Kinderen en Shawn Mandes. Mijn favoriete televisieprogramma is The Voice of Holland/Kids.

Op school vind ik de vakken gym, rekenen en spelling leuk om te doen. Later wil ik graag iets met dieren doen. Zoals dierenarts of dierenverzorgster. Ik heb knuffeldieren, maar die hebben geen naam. Ik heb ook huisdieren. We hebben vier katten: Bella, Bowie, Roxy en Roosje.

Bij Oliveo zit ik in de E2. Martin is de coach samen met papa (Pim). Ik speel al meer dan vier jaar handbal. Meestal de rechteropbouw, alleen we hebben eigenlijk geen posities. Ik vind keepen ook heel leuk.

De wedstrijd van de dames vond ik heel spannend en ik dacht dat ze zouden winnen! Ik vond  Djamilla, Aniek, Lilian, Lara, eigenlijk iedereen wel goed spelen. Het was heel leuk om Welp van de Week te zijn en het was heel leuk om erbij te zijn. Ik vond het ook superleuk dat ik heb gescoord.

Groetjes,
Emma

Alle foto’s vind je hier