Welp van de Week: Leah

Hoi,

Ik ben Leah en ik speel in de E3.

Ik handbal al vier jaar. Ik ben begonnen in de F-jeugd bij Oliveo. Mijn familie handbalt ook, niet alleen bij Oliveo, maar ook bij Hercules. Mijn tantes Verena en Aniek spelen bij Dames 1, maar toch vond ik het nog heel spannend om mee te mogen doen als Welp. Gelukkig scoorde ik!

Tekst gaat verder onder de foto.

In mijn eigen team speel ik eigenlijk op alle posities, maar meestal midden of in het doel. Ik vind het in een wedstrijd het leukst om te scoren, maar verdedigen vind ik ook leuk om te doen. Sinds dit jaar zitten we met ons team in de E. Dit was in het begin best wel moeilijk op een groot veld, maar inmiddels zijn we er wel aan gewend. 

Bij de wedstrijd van de Dames mocht ik eerst mee de kleedkamer in en daarna warmlopen. Ik vond het best vermoeiend, maar het is me toch gelukt om mee te doen. Rekken met de keepers was soms lastig, omdat ik mijn spieren voelde oprekken.

Toen de wedstrijd uiteindelijk begon, mocht ik het eerste doelpunt maken, dat was erg tof!

De wedstrijd zelf was erg spannend; het ging er snel en hard aan toe soms. Op het einde schrok ik een beetje, omdat mijn tante was gevallen. Gelukkig ging het later wel weer goed. Eigenlijk vond ik iedereen een goede wedstrijd spelen, dus iedereen was de beste. Ook vond ik het erg gezellig om met Purdey te kletsen op de bank. 

Liefs,
Leah 

Meer foto’s vind je hier.