Welp van de Week: Maksim

Maksim Steenbrugge

Ik ben Maksim Steenbrugge en ik ben tien jaar, bijna elf. Ik heb donkerblonde haren en blauwe ogen. Mijn hobby’s zijn: handballen, wedstrijdzwemmen, mountainbiken, scouting, lezen, strips tekenen, bouwen en met mijn broertje spelen. Ik houd niet zo veel van muziek luisteren.

Ik vind het NOS jeugdjournaal een goed tv-programma; het vertelt het nieuws voor kinderen en zo weet ik wat er gebeurt in de wereld. Cutthroat Kitchen vind ik ook leuk, omdat het een Engels programma is. Zo leer ik Engels en het is grappig. Mijn lievelingsvakken zijn gym en rekenen. Ik weet nog niet wat ik later wil worden. Mijn knuffeldier (ijsbeer) heet Witje. Ik heb op dit moment geen huisdier.

Ik zit in de E1 en Brian is mijn coach. Ik ben niet meegegaan op Handbalkamp, omdat ik toen nog niet op handbal zat. Het gaat best goed met handballen ook al lukt het niet altijd goed met schieten. Ik speel al ongeveer een half jaar bij Oliveo. Ik heb niet bij een andere club gespeeld. Mijn positie is links- of rechtsvoor.

Ik verwachtte dat ze veel harder en sneller zouden gooien en spelen. Ik vond het ook erg leuk te zien. Ze waren inderdaad erg snel. Ze speelden heel tactisch. Ik vond ze allemaal snel en goed spelen. Mike vond ik de beste, omdat hij rustig op de bank zat 🙂 !

Ik vond het erg leuk om Welp van de Week te zijn, omdat ik nooit eerder bij een echte wedstrijd was geweest. Nu weet ik hoe ze in het echt spelen.

Groetjes,
Maksim

Meer foto’s kan je bekijken in deze gallery.