Welp van de Week: Niels

Welp van de Week: Niels van der Mei

Hoi, ik ben Niels van der Mei, negen jaar oud. Ik woon met mijn broer en broertje en ouders in de wijk Keijzershof in Pijnacker. Vanuit mijn huis kan ik Het Nest zien liggen. Ik heb blond haar en bruine ogen. Thuis hebben we geen huisdier, wel heb ik drie wandelende takken gehad. In mijn bed slaap ik altijd met mijn liefste knuffels: Pip, Aapje en Woef.

Mijn hobby’s zijn als eerste handballen. Via mijn broer ben ik op handbal gegaan. Ik speel nu voor het derde jaar. Naast handballen vind ik drummen erg leuk. Vorig jaar speelde ik nog keyboard, maar drummen vind ik veel leuker. Ik heb les in Pijnacker en thuis staat een drumstel. Wanneer de buren thuis zijn, moeten er rubberen matjes op de trommels 🙂 Daarnaast hou ik erg van knutselen zoals knippen, plakken en tekenen. Ook met een 3D-pen kan ik mooie dingen maken.

Ik hou erg veel van muziek. De volgende nummers vind ik erg leuk: Dance Monkey van Tones and I; Old Town Road van Lil Nas X + Billy Ray Cyrus en Ruitenwisser van Marco Kraats + Fuifje van Doe Maar Dave en van Dj Maurice. Die laatste twee nummers hebben we veel gezongen tijdens het handbalkamp van deze week.

Op TV kijk ik graag naar Zapp sport en The Voice Kids. Daarnaast kijk ik graag naar Dylan Hagens op Youtube en kijk ik regelmatig een animatiefilm op Netflix. Later wil ik graag een bekende Youtuber worden. Nu maak ik al regelmatig filmpjes die ik op Youtube zet. Dat zijn filmpjes over allerlei dingen die ik mee maak.

Ik zit in groep 6 van de Keizerskroon. De leukste vakken zijn gym en rekenen. Daarnaast hebben ze bij ons op school IPC. Dat is een combinatie van geschiedenis, aardrijkskunde en creatieve vakken waarbij we 6-7 weken lang aan één thema werken.

Ik speel handbal in de E2. Mijn coaches zijn Pim en mijn vader Martin. Het liefste speel ik in de opbouw. Ik vind het erg leuk om wedstrijden te spelen. We spelen nu in een poule met goede gelijkwaardige tegenstanders. De ene keer winnen we en de andere keer verliezen we. Het leukste van handballen vind ik het handbalkamp. Ik ben nu twee keer mee gegaan. Beide keren was het een superleuk kamp. Ik kijk nu al weer uit naar het kamp van volgend jaar.

Ik had verwacht dat de dames zouden winnen van BEVO DS1, omdat ze bovenaan staan in de competitie. Ze hebben inderdaad gewonnen met 32 tegen 26. Lillian vond ik het beste spelen. Zij heeft vaak gescoord. Ik vond het erg leuk om Welp van de Week te zijn. Het scoren van het eerste doelpunt ging erg goed.

Groetjes,
Niels

Meer foto’s kijken? Bekijk ze hier.