Welp van de Week: Rilana

Dag allemaal,

Ik ben Rilana Kruijs, ik ben tien jaar. Mijn hobby’s zijn : Tik Tok, handballen, slijm maken en zingen. Ik ben gek op het liedje Meli Meli van Ali B, Ronnie Flex en Numidia. Ik kijk graag naar The Voice of Holland.

Tekst gaat verder onder de foto.

Op school vind ik muziek en tekenen het leukst. Later zou ik graag met kleine kinderen willen werken of … zangeres worden.

Mijn team is de E2 en mijn coaches zijn Pim en Martin. Dit jaar ga ik voor het eerst mee op handbalkamp en daar kijk ik heel erg naar uit.

Handbal is echt mijn passie, ik sla bijna nooit een training over. Ik speel nu ongeveer anderhalf jaar bij Oliveo en kan me geen leven meer voorstellen zonder Handbal. Mijn positie is meestal achter, maar keepen doe ik ook heel graag.

Ik was erg zenuwachtig om Welp te zijn, maar het was ontzettend leuk, de meiden vingen mij goed op en waren ontzettend lief. De wedstrijd was heel spannend, de uiteindelijke score werd 18-18. Mijn favoriete speelsters waren nummer 19 en de keepster. Ik vond het ontzettend leuk om Welp van de Week te zijn, echt een ervaring rijker.

Bij deze wil ik de meiden van Dames 1 ontzettend bedanken voor de gezellige avond.

Met vriendelijke groet,
Rilana

Meer foto’s vind je hier.