Help jij mee met de Avond4daagse? Schrijf je in en help Oliveo Handbal!

Dit jaar organiseert de Stichting Avond4daagse Berkel en Rodenrijs voor de 24e keer een avondwandelvierdaagse voor de inwoners van Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek. En daar kunnen ze jouw hulp bij gebruiken… en… daar help je Oliveo Handbal ook mee!

In de afgelopen 23 jaar is het evenement gegroeid van 125 deelnemers naar zo’n 5.000 deelnemers. Ze vertrekken dit jaar in één groep vanaf het evenemententerrein in het Annie MG Schmidtpark, naast zwembad De Windas.

Hulp nodig

Ze ontkomen er niet aan dat ze op de openbare weg terecht komen of moeten oversteken. En daar hebben ze hulp bij nodig van wel 70 jongeren die zelf niet meelopen.

Ben je 16 jaar of ouder, dan kan je als verkeersregelaar aan het werk. En dat hoeft natuurlijk niet per se elke avond 🙂

Uiteraard krijg je een e-learning cursus ‘verkeer regelen’ en een bijbehorend certificaat. Vanuit de gemeente wordt je dan aangesteld als verkeersregelaar.

Je helpt Oliveo Handbal ermee

Het bestuur van de Avond4daagse Berkel en Rodenrijs geeft een passende vergoeding aan Oliveo Handbal voor iedere verkeersregelaar die ze inzetten. Dus als jij helpt tijdens de Avond4daagse, help je ook Oliveo Handbal.

De Avond4daagse wordt dit jaar gehouden van 25 t/m 28 juni 2019.

Interesse?

Meld je dan voor eind maart bij Oliveo Handbal Wedstrijdsecretariaat via dit formulier of via wedsec@oliveohandbal.nl. Zij regelen verder alles met de organisatie van de Avond4daagse Berkel en Rodenrijs.

Afbeelding met tekst, kaart

Automatisch gegenereerde beschrijving