Zal de competitie starten? Nieuws vanuit Wedstrijdzaken

De start van de competitie is in zicht, eind augustus de 28e om 11 uur mag de F1 het spits afbijten tegen Quintus F1. De voorspellingen qua corona zijn gunstig dus hopelijk houden we dat zo en nemen we niet teveel van over de grens mee.

Binnen CWZ zijn ruim 800 uur speelwedstrijdtijd ingepland dus we kunnen los. Komend seizoen beloofd veel zaterdagavond genot, zeker met de nieuwe wedstrijdteams zoals DA1, HB1 en DB1. Laten we zeker ook niet de ruim 21 breedtesportteams vergeten welke veelal op de zaterdag spelen.

Planningen worden gemaakt, wijzigingen doorgevoerd. Kortom, er gaat geen dag voorbij zonder Sportlink mutaties bij het wedstrijdsecretariaat. Zodra dat station gepasseerd is volgen scheidsrechters, kantine en wedstrijdtafel. Stuk voor stuk hebben we daar veel vrijwilligers voor nodig. Binnen het kader is er voor coaching en begeleiding nog plek voor vrijwilligers 

Na een lang seizoen wachten (in 20/21 is nog geen 10% gespeeld) mogen we eindelijk weer. Op 23 augustus staat de jaarlijkse Kick-Off meeting gepland om 20.00 in de kantine voor alle kaderleden. Kun je er niet bij zijn, dan is 30 augustus de herhaling. Op deze meeting kom je alles te weten over de competitie, samenwerking verenigingen, de bond NHV en Oliveo.

Nog een paar weekjes geduld en dan vol aan de bak, start voorzichtig en voorkom blessures. Hou Sportlink in de gaten voor jouw wedstrijden en trainingen.

Tot ziens langs de lijnen.