Zoektocht binnen Oliveo handbal (wie en wat)

Oliveo is een vereniging dat naast handballen bol staat van allerlei activiteiten, of het nu om een toernooi, kamp, gezellige avond, zwemmen of iets anders is er zijn altijd vrijwilligers welke zicht voor deze taken inzetten.

Een vaak gehoorde vraag binnen Oliveo is “maar wie gaat daar en daar nu over” In de regel worden er altijd een paar namen genoemd welke veel over de vereniging weten en graag bereid zijn te helpen, echter soms raken meldingen zoek.

Binnen onze club is er een duidelijke structuur met bestuursleden en commissies welke allemaal hun eigen taakveld hebben.

Zie hiervoor: https://www.oliveohandbal.nl/vereniging/bestuur-en-commissies/

Spreek gerust deze persoon of commissie leden aan of nog beter gebruik het reactie formulier dat op veel pagina’s binnen onze uitgebreide site aanwezig is, deze melding komt altijd bij de juiste persoon aan en zal dan adequaat reageren.

Het bestuur spreekt de wens uit dat met deze structuur vele zaken ordelijk blijven verlopen, mocht je desondanks denken dat er iets mist of je wil je graag aansluiten om te helpen met wat taken, graag laat het ons weten!