Commissie Commerciële Zaken (CCZ)

De commissie commerciële zaken (CCZ) houdt zich bezig met de werving van nieuwe sponsoren en het relatiebeheer aangaande bestaande sponsoren. Vanuit relatiebeheer ontvangen sponsoren o.a. de .LIVE., de presentatiegids en een kerst/nieuwjaarsgroet. In voorkomende gevallen worden de sponsoren uitgenodigd voor officiële aangelegenheden. Omdat sponsoring een belangrijke levensader is voor de vereniging houdt de commissie zich actief bezig met het werven van nieuwe sponsoren. Jaap Kloeg, Tom Drummen, Remco Verschoor, Wim Langelaan en Rijnse Onland vormen het hart van de commissie. Gezien de beperkte samenstelling van de commissie is er geen directe taakverdeling, maar een verdeling waarin onderscheid gemaakt wordt tussen onderhoud van contacten met de huidige sponsoren en het werven van nieuwe lijkt logisch. Zeker waar dit aansluit bij de krachten van de verschillende commissieleden. Remco Verschoor is de voorzitter van de CCZ.

De CCZ zoekt versterking!

De commissie commerciële zaken is nog op zoek naar uitbreiding. Het liefst met twee of drie mensen die de vereniging een warm hart toedragen en het commerciële zelf ook leuk vinden. Meer handen maken ook het werven van sponsoren en het onderhouden van de relaties licht werk. Mocht je interesse hebben, neem dan vooral contact op met de CCZ.

Zelf sponsor worden?

Mocht je zelf als sponsor op willen treden, of een potentiële sponsor kennen: stuur even een berichtje via dit formulier.