Schoolhandbaltoernooi

De schoolhandbalcommissie van Oliveo Handbal houdt zich bezig met de organisatie van het schoolhandbaltoernooi dat traditiegetrouw plaatsvindt op de vrijdag na Hemelvaartsdag op onze locatie aan de Zilverreigerdreef.

Alle basisscholen in de gemeente Pijnacker-Nootdorp krijgen in het voorjaar een uitnodiging hieraan deel te nemen met een of meerdere teams. Het schoolhandbaltoernooi is bedoeld voor kinderen uit de groepen 4 t/m 8 die het leuk vinden om te handballen tegen teams van andere scholen uit de gemeente en een gezellige en sportieve dag willen hebben. De kinderen van groep 3 kunnen zich los inschrijven en doen met elkaar een aantal spelletjes.

De wedstrijden worden zowel binnen in de zaal als op onze buitenvelden gespeeld. Samen met vele vrijwilligers slagen wij er ieder jaar weer in om er een leuk en sportief evenement van te maken.
De winnaars gaan natuurlijk naar huis met een mooie beker en de eer!

Het beste jongens- en meisjesteam van kinderen uit groep 7 krijgt na afloop van het toernooi bovendien een uitnodiging om deel te nemen aan de regionale schoolhandbalwedstrijden voor het jaar erna.

Voor informatie kunt u de werkgroep bereiken via dit formulier.