De Technische Activiteiten Commissie (TAC) houd zich bezig met het organiseren van leerzame activiteiten voor jeugdleden van Oliveo Handbal én basisschoolleerlingen.
Zo wordt er ieder jaar een klutstoernooi georganiseerd,  waar jeugd uit verschillende leeftijdscategorieën een team vormen en een toernooit spelen met elkaar. Ook wordt er een techniek middag georganiseerd waarbij (oud) spelers uit de senioren training komt geven op verschillende onderdelen om zo de techniek van de jeugd bij te spijkeren. Ieder jaar, voorafgaand aan het Klaverblad Verzekeringen Schoolhandbal Toernooi, vinden er clinics plaats. De clinics worden georganiseerd om kinderen en ouders kennis te laten maken met de handbalsport bij Oliveo. De meeste kids die deelnemen aan een clinic hebben nog geen handbal ervaring, waardoor het laagdrempeliger is dan een training waar alleen maar leden deelnemen.
Als laatste is het mogelijk om als basisscholen samen te werken met de TAC. Wij kunnen clinics verzorgen of een onderdeel vervullen tijdens een sportdag. Zo kan er in een vertrouwde omgeving kennis gemaakt worden met de handbalsport.
Commissie leden TAC:
  • Eline van Dalen
  • Irene van Dalen
  • Lara Klompé
  • Mandy Crijnen
Je kan de Technische Activiteiten Commissie bereiken via dit formulier.