Digitale sponsoring

Bij Oliveo Handbal is het ook mogelijk om als sponsor te adverteren op onze website en in onze nieuwsbrief. Bijvoorbeeld een logo, advertentie of artikel in onze maandelijkse nieuwsbrief. Maar ook op onze website zijn er diverse mogelijkheden. Wilt u liever gebruik maken van reguliere sponsoring? Bijvoorbeeld met een reclamebord langs het veld of uw logo op de shirts van de spelers? Dat kan natuurlijk ook. Ga dan naar de speciale Reguliere Sponsoring-pagina.

Overzicht van de mogelijkheden

 

Optie 1: Vaste bedrijfspagina op website OliveoHandbal.nl

Ruimte voor tekst, logo, kortingsbon, formulier en/of advertentie. Pagina wordt permanent aangeboden vanuit hoofdmenu en vanuit websitefooter (elke pagina). Website heeft gemiddeld 12.000 bezoekers per jaar.

 • Tarief: € 95,- per kwartaal (ex BTW)
 • Contractduur: Tot wederopzegging

 

Optie 2: Artikelen in maandelijkse nieuwsbrief

Maandelijkse nieuwsbrief heeft gemiddeld 375 abonnees (open rate circa 60%), dus circa 450 views per jaar. Binnen het contractjaar:

 • 2x artikel in een maand naar keuze
 • Max 150 woorden
 • Eén illustratie of logo
 • Verwijzing naar eigen bedrijfswebsite of andere locatie
 • Concept zelf aan te leveren; regie door redactie nieuwsbrief
 • Tarief: € 95,- per jaar (ex BTW)
 • Contractduur: Tot wederopzegging

 

Optie 3: Voordeelpakket: ‘Artikelen & Social Media’

Dit pakket bevat Optie 2 (Artikelen in maandelijkse nieuwsbrief ), aangevuld met social media postings voor extra aandacht en traffic. Voor maar € 30,- per jaar extra zetten wij berichten door naar onze honderden volgers op Facebook en Twitter.

 • Artikelen in maandelijkse nieuwsbrief (zie boven)
 • Doorplaatsen van de berichten op Oliveo Facebook pagina (circa 425 volgers)
 • Doorplaatsen van de berichten op Oliveo Twitter pagina (circa 300 volgers)
 • Tarief: € 125,- per jaar (ex BTW)
 • Contractduur: Tot wederopzegging

 

Optie 4: Voordeelpakket: ‘Oliveo All-in Digitaal’

Dit is ons meest uitgebreide pakket en bevat alle bovenstaande opties. Uw voordeel is € 30,- (ex BTW) ten opzichte van de afname van de losse onderdelen. Dus:

● Vaste bedrijfspagina op website (zie optie 1)
● Artikelen in maandelijkse nieuwsbrief (zie optie 2)
● Doorplaatsen nieuwsbrief nieuwsberichten op social media (optie 3).

Interesse?

De digitale sponsormogelijkheden zijn eenvoudig aan te vragen. Via dit online formulier kunt u uw wensen doorgeven. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de details door te nemen, zoals de inhoud van de advertentie en de plaatsingsdatum.

 
 

Contact opnemen

De sponsormogelijkheden zijn eenvoudig aan te vragen. Neem contact op met de Commissie Commerciële Zaken van Oliveo Handbal om de details door te nemen. U kunt contact opnemen via dit speciale webformulier. We nemen dan snel contact met u op.

Belangrijke pagina's
Laatste nieuws over sponsoring

Vrienden van Oliveo Handbal

De commissie van VvOH heeft zaterdag 2 oktober weer een activiteit kunnen organiseren! Wij zijn met 18 Vrienden/Vriendinnen op bezoek geweest bij de Leidse Kaas Koe in Zoeterwoude, de zuivelboerderij van Theo en Ina Verstegen – Zeestraten. We hebben een…
Lees verder

Vacature Bloemendaal Ruigrok

Bloemendaal Ruigrok heeft nog vacatures open staan. Ben jij een goede aanvulling voor onze trouwe sponsor? Lees dan meer in het pdf-bestand!
Lees verder

Start van de Grote Clubactie.

Het is weer zo ver. Op zaterdag 18 september start de Grote Clubactie weer. Doe je weer mee? Ieder lid van de F t/m de A ontvangt een boekje loten om te verkopen en de seniorenteams een boekje per team.…
Lees verder

Oliveo Klaverbladtoernooi

Op 3,4 en 5 september was het weer tijd voor het jaarlijkse Oliveo Klaverbladtoernooi. Een mooi stukje in de Telstar: https://www.telstar-online.nl/nieuws/actueel/127277/geslaagd-klaverblad-handbaltoernooi-bij-oliveo
Lees verder

Sponsornieuws!

Theo van der Helm Sanitair en Tegels en Telstar mediacentrum hebben hunsponsorovereenkomsten met Oliveo Handbal recent verlengd en daar zijnwij erg blij méé! Verder verwelkomen we dit seizoen Ada's haarmode als nieuwe teamsponsorvoor DB1. Daar zijn we erg blij. Nancy…
Lees verder

Plus actie: Spaar je club gezond

Vanaf zondag 5 September kunnen jullie weer sparen bij de plus om Oliveo een financieel steuntje in de rug te geven. Klik naar pagina 2 om te zien wat je precies moet doen om je club te helpen.
Lees verder

Het Oliveo Klaverbladtoernooi programma.

Bij het Klaverbladtoernooi is publiek welkom mist zij een geldig Corona Toegangsbewijs hebben.
Lees verder

Koopweekend bij Wijtman sport!

Om ervoor te zorgen dat alle leden optimaal gebruik kunnen maken van de verenigingsactie organiseert Wijtman Sport Berkel en Rodenrijs dit jaar een koopweekend. Dus een heel weekend shoppen met korting. Op 27 en 28 augustus, krijgen alle leden van…
Lees verder

Mondkapjes te koop!

De speciale Oliveo Handbal mondkapjes zijn te koop in de kantine. Dit collectors' item kost slechts 4 euro. In de kassa staat een speciale knop hiervoor, net als voor onze mooie Oliveosokken die 6 euro per paar kosten. Vraag je…
Lees verder

Secretaris gezocht voor Commerciële Zaken

We zijn op zoek naar iemand die de rol van secretaris op zich wil nemen.
Lees verder