Lid worden of een proefles?

Wat leuk dat je lid wilt worden van Oliveo Handbal. Alles wat je wilt weten over lid worden, zoals bijvoorbeeld de tarieven en het inschrijfformulier staat op een special pagina verzameld. Ga naar 'lid worden'.

Je kan ook eerst een proefles aanvragen via formulier.

Lidmaatschap wijzigen of opzeggen?

Dit kan via speciale formulieren. Je vindt deze op de speciale pagina met lidmaatschapsformulieren.

Kantinedienst

In het weekend wordt er geopend door de vrijwilligers die kantinedienst hebben. Het schema hiervan vindt je op deze pagina.

Kantinedienstschema

 

Bestuur en commissies

Oliveo Handbal draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Meer over de bestuursleden, de diverse commissies en werkgroepen en hun contactgegevens:

Bestuur en commissies

Gebruik bestuurskamer en kantine

In deze speciale agenda kan je zien wie de bestuurskamer of kantine gebruikt. Wanneer je zelf met je team of voor een ander doel één van de ruimtes wil gebruiken, kan je dit door geven aan de secretaris. Bekijk dus eerst de agenda:

Agenda bestuurskamer en kantine

Clubkleding, ballen en gevonden voorwerpen

Uiteraard hebben we een officieel wedstrijdsporttenue van Oliveo Handbal. Ook heeft iedereen zijn eigen bal. Alles over kleding en ballen vind je op de pagina 'clubkleding en ballen'.

Ook wordt er wel eens iets achtergelaten. We zouden er een winkel mee kunnen beginnen :-) Daarover meer op de pagina 'gevonden voorwerpen'.

HandbalMasterz (spelregelbewijs)

Een Spelregelbewijs (via HandbalMasterz) halen is verplicht voor iedere speler die de A-jeugd leeftijd heeft, voor coaches bij een C-jeugdteam of hoger en voor iedereen die een trainerscursus of scheidsrechterscursus wil volgen:
HandbalMasterz

Heb je geen activeringscode of hij werkt het niet, vraag hem dan snel aan: Aanvragen activeringscode
 

Veilig sportklimaat

Uiteraard streeft Oliveo Handbal naar een veilig sportklimaat.
Daarom kennen wij bijvoorbeeld een vertouwenspersoon en heeft de NOC*NSF speciale gedragsregels voor sportbegeleiders opgesteld.

Meer informatie

 

Geschiedenis

Oliveo Handbal bestaat al sinds 1951. Het verhaal van onze geschiedenis is beschikbaar op deze speciale pagina.

Contact

Contact opnemen met Oliveo Handbal kan op verschillende manieren. Alle contactgegevens en formulieren staan op de speciale contactpagina.