Clubkleding en ballen

Uiteraard hebben we een officieel wedstrijdsporttenue van Oliveo Handbal. Ook heeft iedereen zijn eigen bal. Ook wordt er wel eens iets achtergelaten. We zouden er een winkel mee kunnen beginnen :-) Daarover meer onderaan deze pagina.

Tenue

Het verplicht te dragen wedstrijdsporttenue van Oliveo Handbal bestaat uit:

  • blauw/wit shirt met Oliveo logo, sponsorbedrukking en rugnummer
  • blauwe broek met sponsorbedrukking
  • witte sokken met naam Oliveo erop

Uitgifte clubkleding

In de eerste week na de zomervakantie wordt de kleding op afspraak uitgegeven op trainingsavonden. Aan het eind van het seizoen wordt de kleding weer ingenomen. Elk lid (of ouder bij minderjarigen) tekent bij uitgifte een verklaring waarin staat dat hij/zij aan het eind van het handbalseizoen de kleding schoon en heel inlevert. De huurprijs van de kleding is in de contributie opgenomen.

De clubkleding wordt alleen gedragen tijdens de wedstrijden om snelle slijtage te voorkomen. Bij verlies van kleding, beschadiging of te laat inleveren zullen de kosten worden verhaald op de speler. Normale gebruiksslijtage wordt uiteraard niet in rekening gebracht.

Oliveo sokken

De bijbehorende Oliveo sokken kunnen voor € 6,- per paar worden aangeschaft in de Oliveo kantine. Het dragen van Oliveo sokken is verplicht. De sokken maken namelijk deel uit van het tenue. De sokken zijn niet inbegrepen bij de huurprijs van de tenues, omdat de sokken - uit hygiënisch oogpunt - het seizoen erop niet door een ander gedragen kunnen worden. B

Voor vragen over de kleding kun je contact opnemen met de kledingcommissie via kleding@oliveohandbal.nl.

Wijtman Sport

Sport 2000 is leverancier van sportbenodigdheden van Oliveo Handbal (m.u.v. tenues en sokken). Leden kunnen handballen, trainingspakken, sporttassen en schoenen met 10% korting aanschaffen bij Wijtman Sport in Berkel en Rodenrijs.

Ballen

Uiteraard heb je ook een eigen bal nodig (vanaf F-jeugd).

TeamBalmaat
F-jeugdmaat 0, zachte bal
D- en E-jeugdmaat 1
Dames Cmaat 1
Heren Cmaat 2
B jeugdmaat 2
Dames A en Dames seniorenmaat 2
Heren A en Heren seniorenmaat 3

Gevonden voorwerpen

Ben je iets kwijt, vraag dan even aan je trainer/coach of je in de materiaalberging mag kijken of het gevonden is. We vinden soms ook sleutels, sieraden en wedstrijdkleding.

Of stuur een bericht naar de secretaris.

Niet opgehaalde spullen gaan na een beperkte tijd naar een goed doel.