Download logo’s

Het logo van Oliveo Handbal wordt vaak gebruikt door teams en commissies voor allerlei doelen. WhatsApp-groepen, Sportlink, Facebook-pagina’s, flyers, posters, etc. Helaas zien we daardoor een bonte verzameling van vaak verkeerde logo’s ontstaan: uitgerekt, afgesneden, verkeerde kleuren, etc. Om daar wat eenheid in aan te brengen en het makkelijker te maken voor iedereen hebben we voor alle teams, commissies en andere groepen een speciaal logo gemaakt.

Het gaat niet alleen herkenbaarheid en consistentie. Ook voor mensen die in meerdere WhatsApp-groepen zitten is het overzichtelijker dan een hele rij dezelfde logo’s. Denk aan trainers, coaches, vrijwilligers, maar ook ouders met kinderen in verschillende teams.

Het logo is zo uitgelijnd en gesneden dat hij altijd precies in het rondje van WhatsApp of Facebook past. Je hoeft dus niets te zoomen of te snijden. Uploaden en klaar.

Ook is hij van redelijk hoge resolutie en daardoor geschikt voor presentaties, flyers, etc.

Mis je er één of heb je behoefte aan een andere? Laat het ons weten en we maken het voor je. Kost maar paar minuten. Aanvragen kan middels een simpel berichtje via dit formulier.

Veel plezier ermee!