Lidmaatschapsformulieren

Aanmelden

Met dit formulier kan je je aanmelden als lid van Oliveo Handbal.

Na het invullen kan je het formulier inleveren bij de secretaris (via de interne brievenbus in de kantine) of via de post (Oliveo Handbal, Postbus 184 2640 AD Pijnacker). Het verwerken van de aanmelding kan twee weken in beslag nemen. Vragen? Stuur een bericht via dit formulier.


Wijzigen

Met dit formulier kan je wijzigingen doorgeven rondom je lidmaatschap van Oliveo Handbal of je persoonlijke (contact)gegevens.

Wist je dat je alle wijzigingen – behalve bankrekeningnummer – ook kan doorgegeven via ledenadministratie. Een wijziging in het bankrekeningnummer moet – vanwege de verplichte handtekening – altijd als ondertekend formulier ingeleverd worden.

Inleveren kan in alle gevallen bij de ledenadministratie (via de interne brievenbus in de kantine) of via de post (Oliveo Handbal, Postbus 184 2640 AD Pijnacker). Het verwerken van de wijziging kan enige tijd in beslag nemen. Vragen? Stuur een bericht via dit formulier.


Afmelden

Met dit formulier kan je je afmelden als lid van Oliveo Handbal.

Je moetje afmelden vóór 1 april in verband met de planning van het volgende seizoen. Het lidmaatschap loopt tot 1 juli. Wanneer je gedurende het seizoen stopt, zijn wij genoodzaakt de gehele contributie in rekening te brengen. Voor meer informatie hierover, zie het Huishoudelijk Reglement.

Na het invullen kan je het formulier inleveren bij de secretaris (via de interne brievenbus in de kantine) of via de post (Oliveo Handbal, Postbus 184 2640 AD Pijnacker). Het verwerken van de afmelding kan twee weken in beslag nemen. Vragen? Stuur een bericht via dit formulier.