HandbalMasterz: leuk, practisch en... verplicht

Een Spelregelbewijs halen is verplicht voor iedere speler in tweedejaars B (om zo ook in de A te kunnen spelen) en hoger, voor coaches bij een C-jeugdteam of hoger en voor iedereen die een trainerscursus of scheidsrechterscursus wil volgen.

De interactieve website www.handbalmasterz.nl helpt daarbij. Via deze officiële NHV-site leren jeugdspelers (en alle andere handballers) op een aantrekkelijke én effectieve manier de spelregels beter begrijpen.

Naast de verplichting voor de spelers en coaches is het natuurlijk mogelijk om als ouders, begeleiders en andere handballiefhebbers kennis te nemen van de spelregels. De site is vrij toegankelijk, alleen voor het verplichte certificaat dien je een inlogaccount te hebben.

Activeringscode of vragen

Binnen Oliveo is het Wedstrijdsecretariaat de coördinator van de Handbalmasterz. Bij hen kan je terecht voor vragen, opmerkingen en activeringscodes voor de site. Heb je geen activeringscode of hij werkt het niet, vraag hem dan snel aan via dit formulier:
Aanvragen activeringscode

Wat kun je vinden op HandbalMasterz?

  • De spelregels van handbal in begrijpelijke taal.
  • Uitleg over de vijftien belangrijkste spelsituaties.
  • Oefentoetsen maken zoveel als je wilt.
  • Veel herkenbare voorbeelden die de regels verduidelijken.
  • Voor trainers/coaches is er extra informatie, tools en ander materiaal om hun leden net dat extra zetje te geven op weg naar hun spelregelbewijs.

Ga naar: www.handbalmasterz.nl