Wil jij een actieve rol spelen binnen onze vereniging en bijdragen aan de gezelligheid en sfeer rondom onze wedstrijden en evenementen? Dan is de vrijwilligersfunctie voor de kantinecommissie iets voor jou!

De kantinecommissie van Oliveo Handbal speelt een essentiële rol in het beheer en de exploitatie van onze kantine. Momenteel bestaat de commissie uit Joban van Driel, Kevin Haanappel en Max IJzenga, maar we zijn op zoek naar enthousiaste aanvulling!

Als lid van de kantinecommissie ben je verantwoordelijk voor verschillende taken, waaronder het beheren van de inkopen voor de kantine. Je zorgt ervoor dat de voorraad altijd op peil is en dat er voldoende assortiment is om onze leden en bezoekers te voorzien van heerlijke versnaperingen.

Daarnaast is het jouw taak om, in overleg met de stichting, het assortiment en de prijzen van de producten in de kantine te beheren. Je denkt na over welke producten het beste aansluiten bij de wensen van onze doelgroep en stelt daarbij eerlijke prijzen vast.

Verder ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de kantine. Je zorgt ervoor dat alles schoon en netjes is en dat alle apparatuur naar behoren werkt. Hierbij werk je nauw samen met andere vrijwilligers binnen de vereniging om ervoor te zorgen dat de kantine een gezellige en gastvrije plek is voor iedereen.

De Kantinecommissie zoekt versterking!
De Kantinecommissie is nog op zoek naar uitbreiding. Mocht je interesse hebben, neem dan vooral contact op met de Kantinecomissie of stuur een mail naar vrijwilliger@oliveo-handbal.nl.