Scheidsrechter
Ben jij gepassioneerd door handbal en wil je een actieve rol spelen op het veld? Heb je altijd al willen bijdragen aan eerlijke en sportieve wedstrijden? Dan is de functie van scheidsrechter bij Oliveo Handbal iets voor jou!

Als scheidsrechter bij Oliveo Handbal heb je de mogelijkheid om wedstrijden te fluiten op het niveau dat jij leuk vindt. Of je nu graag jeugdwedstrijden fluit of juist liever op seniorenniveau actief bent, bij Oliveo kun je jouw voorkeuren aangeven en wedstrijden fluiten die bij jou passen.

Een van de voordelen van scheidsrechter zijn bij Oliveo Handbal is de flexibiliteit. Je bepaalt zelf hoeveel wedstrijden je wilt fluiten en op welke dagen dit jou het beste uitkomt. Zo kun je jouw scheidsrechteractiviteiten makkelijk combineren met andere verplichtingen en hobby’s.

Daarnaast biedt Oliveo Handbal jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen het scheidsrechtersvak. De club investeert in jouw opleiding en ontwikkeling, zodat je ook op hoger niveau kunt gaan fluiten. Dit kan bijvoorbeeld door het volgen van cursussen en workshops, waarvan de kosten door de club worden gedragen.

Als blijk van waardering krijg je na het fluiten van een wedstrijd altijd een drankje van de club aangeboden. Zo kun je gezellig napraten met spelers, coaches en andere scheidsrechters onder het genot van een verfrissend drankje.

Ben jij de enthousiaste scheidsrechter die wij zoeken? Wil jij bijdragen aan eerlijke en sportieve wedstrijden binnen Oliveo Handbal? Neem dan contact met ons op via vrijwilliger@oliveo-handbal.nl.