Trainer en/of coach
Heb jij een passie voor handbal en vind je het geweldig om anderen te inspireren en te begeleiden in deze prachtige sport? Dan is deze vacature iets voor jou! Oliveo Handbal is op zoek naar enthousiaste trainers en coaches die onze spelers kunnen helpen groeien, zowel op technisch als op persoonlijk vlak.

Als trainer bij Oliveo Handbal krijg je de kans om trainingen te geven aan spelers van verschillende leeftijden en niveaus. Of je nu een voorkeur hebt voor het werken met de jongste jeugd of juist met ervaren spelers, bij Oliveo kun je jouw passie voor handbal delen met anderen op de momenten die jou het beste uitkomen. We geloven in flexibiliteit en willen graag dat onze trainers en coaches zich op hun gemak voelen bij het geven van trainingen op de tijden die voor hen het meest geschikt zijn.

Oliveo is hard op zoek naar trainers en coaches die met enthousiasme en toewijding onze spelers willen helpen ontwikkelen. Of je nu een ervaren trainer bent of net begint aan je trainerscarrière, bij Oliveo Handbal krijg je de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ondersteunende en gezellige vereniging.

Lijkt het jou leuk om trainer of coach te worden? Of wil je meer weten? Stuur dan een bericht naar vrijwilliger@oliveo-handbal.nl.